16 Nisan 2012 Pazartesi

Kanlıca ' da bir Pazar Sabahı

Bu sabah eşimin kız kardeşi ve eşi ile Çubukluda kahvaltı için sözleşmiştik. Akşam ki telefon görüşmemizde kaçta buluşacağımızı konuştuğumuzda  erken den kalkar geliriz malum bizim ufaklık sabah ezanına müteakip kalkıyor dedik.

Fakat cumartesi günü fena halde koşturup top oynayan Ömercik bir mucize eseri 09:30 da uyandı. Dolayısıyla bizde uyumuşuz o vakte kadar. Uyanma toparlanma Ömercik  in kahvaltısı falan derken kahvaltı mekanına varmamız saat 11 i buldu :)

http://www.koncagarden.com/ da kahvaltımızı yaptıktan sonra , kendimizi Kanlıca iskelesine attık.  Ben doğma büyüme Silivri'liyim. Silivrimizin yoğurdu da oldukça meşhurdur. Hayatımda ilk defa Kanlıca da  yoğurt yediğimde " bu ne ki pudra şekerli yoğurt, hemde canım şekerli yoğurt mu olur?" diye şaşırmıştım  Ama elbette artık Kanlıca yoğurdunu tadını çıkara çıkara yiyorum.
















Hem kitap hem manzara ikisi bir arada ne hoş degil mi ?

5 yorum:

  1. notlarımı aldım bende bu güzel atmosferin tadına varmak istiyorum fotoğraflar çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflar çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Fotoraflar harika
    Ne güzel bir gün olmuş
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ohhhh sefanız olsun :) resimler de çok güzel çıkmış :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba! Uzun yıllar oldu Kanlıca'da yoğurt yemeyeli. Oralara bakım mı? yapmışlar, yoksa sizin fotoğraf makineniz mi sihirli?:)) Gözlerime inanamadım...İskele yanındaki yoğurt yediğimiz mekan özensiz, pis bir yerdi. Çok beğendim, gitmek lazım. Siz gezin bizde öğrenelim...Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızla zenginleşiyor blogum, Teşekkürler..